MIDDAG

Vid evenemang på fredagar och lördagar serverar vi middag före konsertens start samt fika servering vid konserter som har paus. Middagen består av 2 olika varmrätter som serveas på buffé (vilka varmrätter som serveras lägger vi upp i fliken Aktuellt samma vecka som den aktuella konserten) till dessert serverar vi ostbuffé, tryfflar samt kaffe. 275 kr. Vid konserter på måndag-torsdag som har paus serverar vi endast fika i pausen.

Vi öppnar restaurangen kl. 17.00. Bordsbokning 0278-666 185 eller info@bollnaskulturkrog.seJULBORD

Bollnäs KulturKrog storsatsar på ett fantastiskt julbord med uteslutande egna rätter lagade av "riktiga" råvaror från vårt län. 
Många har säkert njutit av vår systerkrog Växbo Krogs julbord som numera tillhör ett av de bästa julborden i landet enligt många matkritiker.
Som de flesta syskon finns givetvis likheter men också olikheter. Bollnäs Kulturkrog presenterar ett julbord lagat med samma kvalitetskrav som Vävbo Krog men utan gourmeträtter. Däremot ingår helstekt oxfilé "black & white". Vi värnar på samma sätt om råvarorna och det ekologiska inriktningen av dessa. Vi har en underbar matsal med atmosfär, värme och potential för en mycket stämningsfull kväll.

Information, sittningar och priser om årets julbord publiceras under september.